Over Ons

Onze missie

Bij Veldt ICT streven we ernaar om de beste kwaliteit producten leveren, innovatie stimuleren, klanten ondersteunen en advies op maat leveren.

Wie we zijn

Veldt ICT is opgericht met een passie voor ICT en software. Sinds oktober 2023 hebben we ons toegewijd aan het leveren van adviezen voor ICT gerelateerde zaken, VoIP en Legal Software van de hoogste kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten.

Ervaring

Sinds 2017 heeft Indy een actieve rol in de ICT-sector vervuld, waarbij hij een uitgebreide groep klanten heeft voorzien van diverse IT-gerelateerde diensten, waaronder telefonie, internet, netwerken, hardware, CRM-integraties en meer.

In de periode van 2017 tot en met 2018 verwierf Indy aanzienlijke technische expertise door ondersteuning en installaties op locatie te verzorgen.

Tussen 2018 en 2020 heeft Indy klanten en IT-leveranciers begeleid bij het optimaliseren van hun interne IT-producten.

Van 2020 tot en met oktober 2023 heeft Indy nieuwe klanten en IT-leveranciers geĆÆntroduceerd en bijgestaan op het gebied van sales en commerciĆ«le activiteiten.

Vanaf oktober 2023 heeft Indy de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden, gedreven door zijn langgekoesterde droom om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Scroll to Top